31-12-10

Laatste opportuniteit

Het allerbeste  in 2011 van het denksport team

Het nieuwe jaar begint ,en wat fijn we zijn er nog.  Zoals reeds eerder dit jaar aangegeven deze blog is zijn doel wat kwijt .De schakers hebben eeen tijdje geparticipeerd ,maar hebben nu hun eigen kanaal . Andere denksporters hebben de weg niet gevonden . De gemeenschappelijke belangen van bridge en schaak zijn niet meer aan de orde . De afbraak van het cc ,en de nieuwe mogelijke locaties u weet wel. In de komende weken start ik met een nieuw niches . Gericht op de bridge wereld ,u gaat dus niets missen .Club kampioenschap en statistieken ,zullen meeegaan naar het nieuwe blog. Zolang ze niet op de officiele website aan bod komen . De beschouwingen zullen blijven komen zolang ik er zelf plezier aan beleef . Hopelijk gaat u binnen een paar weken even talrijk mee naar het nieuwe kanaal.

Toch nog een laatste "Denksport lokeren " IDEE

Door het triest overlijden van Eddy Moors, is het lokaal T74 onlangs omgevormd en vernieuwd tot gezellig café . Vrij van activiteit . Dit café valt onder beheer van vzw "Wereld winkel ". Na enkele statutaire wijzigingen ,zal het cafe vrijgesteld worden en aan de gemeenschap aangeboden worden voor het organiseren van eigen activiteiten. Bridgers en Schakers zouden bv gedeeltelijk in eigen beheer hun activiteiten kunnen organiseren. Natuurlijk zullen heelwat  formaliteiten dienen bekeken te worden. Eén ding is zeker ,de activiteiten dienen niet in de sociale sector te liggen .Als bridge en schaak bobo's hier iets in zien ,wil ik gerust bemiddelen bij opportuniteit.jpgmijn bridge partner Rudy ,die een Dikke vinger in het beheer heeft.

Persoonlijke mening ,gebruikmaken van deze infrastructuur ,hoeft niet meteen te betekenen dat de zaal in het cc dient opgezegd te worden .Het cafe is immers te klein voor een doorsnee bridge clubavond  bv.

 

T74  leuke opportuniteit!

13:05 Gepost door rene in Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.