14-11-10

IEDER ZIJN BEURT

Herfstige zaterdag geen opstakel voor lokeren 1 . Aan de natte gaverbeek werdt netjes gewonnen van waregem . Flinke opsteker voor Lucienne en co .Temeer daar ze sterspeler Jo moesten missen precies van de aardbol verdwenen die jo. Volgende week steken de gentenaars de durme over . De topper in bevordering B . Met als inzet plaats één .En dat juist op de kering van de competitie ,kan het mooier .Iets om naar uit te kijken vindt ik.

In mijn ploeg liep het grongdig mis . Misverstand met de opstelling ,sorry Andre mijn fout . Het wordt tijd dat ik een jaartje pas . In de eerste ronde liep het grondig mis ,de traditionele bokjes werden deze keer geschoten door maatje rudy . Acht slagen liggen in drie zonder met aas in de hand . Toch even iets anders spelen ..en minus uno. Het was lang geleden dat ik het woordje KILO nog eens moest gebruiken . Voor straf kreeg hij het volgende spel een onmogelijke zes zonder troef ,in de hand geduwd. Schitterend afgemaakt , in plaats van een snit koos rudy voor een harten ruiten dwang . Super en gelanceerd voor de rest van de wedstrijd .De ontgoocheling kwam bij de berekening aan de rust.. 26 -97 voor beveren. Ja viertallen is met vier . De tweede ronde nog dertig punten terug genomen . Gemiste kans om terug aan te sluiten met de kop van het klassement. Volgende week met de dames naar trotse leider FORUM. 

Lokeren drie ,naar de bridge burcht Sandeman ,geen genade van de leiders voor ons jongens en meisjes  . Volgende week is frans terug om even aan de boom te schudden . De eerste overwinning daar wachten we op.

19:20 Gepost door rene in Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.