01-11-10

Verleid door de vrouw

Vijftien tafels zaterdag op het toernooi,zestien tafels is bakske vol. We mochten een paar nationale spelers verwelkomen . Zelfs de Raf van ere klasse ,kwam spelen met leraar Marcel.Proficiat aan de winnaars Hugo en Rene . Verder aangename verrassingen in de top tien .Frans met Paula op de tweede plaats ,Andre met routinier Oushoorn uit het verre st niklaas  vijfde of zesde.Ook Van miegroot en Jacqueline daar gaan we nog van horen .Sterkste prestatie volgens mij kwam toch van Marie Clair en Erik onze derde jaars .Waarom niet samen met Erik viertallen spelen Marieclaire? .De winnaars van vorig jaar ,lieten het deze keer wat afweten.Vervelend dat ik de uitslag niet heb ,om er wat exacter cijfer materiaal op te plakken.Ik moet dus afgaan op flarden herrineringen.En ik was behoorlijk aangeslagen van de eigen prestatie,met bekaert moet ik dichter eindigen,dat moet eens overgedaan worden patrick!

Vooral de zes schoppen hebben mij uit mijn lood geslagen ,met negen troeven altijd slaan ,maar de vrouw was zo verleidelijk om op de heer te snijden. Ik was wel niet alleen.

Toch enkele opmerkingen ,was de tafel verdeling geleid? Het viel nogal sterk op dat de echte en vermeende toppers tegen elkaar stonden. Het spelen in nivo reeksen is lovenswaardig ,maar daarna de resultaten samen gooien ,geeft niet echt een  uitslag om lessen uit te trekken.Beter is de inschrijvingen door de computer laten door elkaar rammelen. Maar anderzijds de winnaars zaterdag waren de beste!

Het eten op het feest,was zeer lekker en iedereen was op tijd thuis of in de luchthaven. Hopelijk heeft niemand zich misreden of moeten blazen. 

De volgende twee weken ben ik door de voorzitster gemandateerd,om de zaak wat te organiseren,de helft van het bestuur is op reis en de andere helft zit in de ziekenboeg. Dus van hier uit goeie reis bestuur en veel beterschap en gezond terug.

low budget vlucht.jpgLow budget !

09:49 Gepost door rene in Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.