25-10-10

Prettig de vakantie in

Lokeren 1 knoopt opnieuw aan met de traditie.Dat betekend winnen .Na de herfst vakantie start operatie winterstorm en word de achtervolging ingezet op Sandeman.Volgende afspraak is in Waregem en de week nadien komt Sandeman .Alweer een spannend moment in het verschiet,geweldig toch die competitie.

Ook ik heb mij goed erpakt samen met mijn team,In puurs kollebloem verslagen met bijna het maximum ,zet ons terug in het midden van de ranking.Forum blijkt nu toch kwetsbaar te zijn maar hier zit het dicht op elkaar ,het wordt zweten tot in februari. Na de hazen en fazanten komt de volgende speeldag Beveren de durme oversteken ,we gaan ons voorzitster missen tegen Marcel ,maar ze gaat ons telepatisch steunen vanuit "indonesie denk ik.De week daarop trekken we naar forum ,en dan weten we ongeveer ons plaats denk ik.

Zwak moment van lokeren drie ,bezinning dringt zich op,Kwaaie klanten natuurlijk de gentse francofonen.Maar nul punten is weinig.Eens een goeie analyse maken van de fouten Fanny en Frans.Desnoods eens met de uitslag expert Hugo Vannerom  laten analyseren.Geen zin om donderdag eens te spelen fanny.Kwestie van troostende schouder en medeleven.

hazen en fazanten.jpg

15:15 Gepost door rene | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.