15-10-10

EEN GOEIE MAAT

Ook ons Maria(en zeg nooit meer marja)kan flink uit halen met een goeie partner ,al zal wiske even slikken als ze de uitslag ziet.Maria heeft een gestage groei doorgemaakt,geduldig met zichzelf en een grote luisterbereidheid,stap voor stap goe bezig meiske.Marc en Linda moesten iets rechtzetten na vorige week ,fiere gentse trots.Prijzen pot verhoogd ,daar zijn Patrick en Eddy .Frans en Lucienne en Hugo en Rene zijn outstandig ,gedreven op het elan van de competitie.Ook Andre en nelly wrongen zich nog eens tusen de tenoren.

Mijn noodkreet niet vergeten aub ,21 en 28 oktober zoek ik een maatje,om mijn top tien plaats te verdedigen.Vlieg in die agenda.Veel goede dingen gezien gisteren claimen als het kan niet meer beginnen op het einde van een ronde ,resultaat vlekkeloos verloop en mooi op tijd.Niet vergeten uw diverse inschrijvingen voor de grote evenementen.

Moet ik nog iets melden hm .. Ja bridge beter weer razend intressant deze maand .Van buiten leren de licht groene blaadjes. O .groene blaadjes dat beloofd(in mijn licht ziekelijke geest toch).Toffe madam waar ik mee gespeeld heb gisteren.

 goede maatjes.jpggoede maatjes

17:13 Gepost door rene in Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.