10-10-10

MET BOLLE ZEILEN

De eerste ploeg houd vaart , de topper in bevordering D is met glans gewonnen door ons team . Als volgende week in knokke een vette vis aan de haak wordt geslagen zouden de kaarten in reeksD voor een groot deel geschud kunnen zijn. Volgende speeldag moet squeze immers het stads derby spelen tegen  Riviera , en geloof mij dat zijn prestige wedstrijden van prestigeuse clubs.

Wij van lokeren twee ,hielden stand tegen pieterman in het prachtige leuven.Volgende week worden we gewogen want we ontvangen Westrand na de wedstrijd zullen we zien of we nog ambities mogen hebben of niet .In ons reeks Lijkt Forum met oud gekende Johny Simon (alweer lang geleden in de hoogstraat) ongenaakbaar. Een zwaar verlies kunnen we ons niet veroorloven want in 1C is er een zeer breed midden veld.

Ons derde ploeg speelt volgende week zijn match van het jaar ,in beveren met als inzet de rode lantaarn. Komaan jongens en meisjes ,grijp naar de amfetamines ,beta blokkers ,dafalgan ,aspro bruis ,mortilium,poeders de man ,apranax,actived(oude formule),tijger zalf..spirituele sessies .

Waar kan u ze vinden;  

 Lokeren1 bevordering B http://www.vbl.be/competitieuitslagen.aspx?divisionid=83

  Lokeren2  liga     1 C   http://www.vbl.be/competitieuitslagen.aspx?divisionid=64

  Lokeren3  Liga      2C  http://www.vbl.be/competitieuitslagen.aspx?divisionid=70

 

10:13 Gepost door rene in Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.