29-08-10

HET IS NOG MAAR EENS BEWEZEN

De uitslagen komen eraan,zij het met wat vertraging door de nieuwe procede's.Alhoewel normaal gezien moeten onze uitslagen kunnen opgevraagd worden via  de vbl site. Nog wat werk aan de winkel voor peter denk ik.

De vakantie zit er nu op,ge ziet het aan het verkeer . Het lijkt erop dat we een vroege herfst gaan krijgen .Meteen alweer afscheid van Alex ,in ons zomer residentie "Dacknam".Het is nog maar eens bewezen dat glazen schuifdeuren gevaarlijk kunnen zijn.Zeker pijnlijk als het regent en men een aanloopje neemt ,waren dat patatten zeg.

De besten waren nog eens vooraan in de uitslag ,van onze laatste zomer drive. Meteen gestart in het CCCafe met een heuse kroegentocht. Zaterdag met achtentwintig paar de stad rond.Zij het dat binnengaan  in de carlton ,voor mijn partner overtuigd socialist en aanhanger van Anseele enige emotionele moed vergde.Ook blij weerzien met de vrienden uit Herzele, met een sterk aantal teams aan de slag in lokeren. Tijd om vanuit lokeren nog eens op bezoek te gaan naar het historische herzele.

Donderdag terug ernst met het clubkoningschap.  In ons cultuur cafe

tegen glazen deur.jpg

 

14:35 Gepost door rene | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.